trainingMeditatie is niets meer dan je gedachten even stil krijgen. In de praktijk blijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan. Door geleide meditatietechnieken lukt dit vaak wel. Iedere trainingsessie komen verschillende meditatiestijlen aan bod. Hierdoor ontdekken u en uw medewerkers welke oefeningen voor u persoonlijk het beste werken. De training kan bestaan uit een eenmalige introductietraining of een langer traject voor een vaste groep medewerkers om de effecten van meditatie echt te integreren in het dagelijkse werk.

Locatie
De meeste trainingen worden standaard uitgevoerd in een van de vergaderruimtes van het betreffende bedrijf. Het zijn zittende stoelmeditaties aan de vergadertafel voor standaard tot 12 deelnemers per groep (grotere groepen zijn in overleg mogelijk).

Kosten
Op aanvraag. Zakelijk Mediteren heeft bewust gekozen voor lage overheadkosten om een scherpe prijs te kunnen garanderen. Onze prijs kwaliteitverhouding is daardoor zeer goed. Verder werkt het kostenbesparend omdat in één keer een groep medewerkers getraind wordt en omdat er geen reistijd en reiskosten gemaakt worden door uw medewerkers.

Regio
Heel Nederland. Zakelijk Mediteren beschikt over een groot netwerk van ervaren meditatietrainers door heel Nederland. Deze trainers verzorgen de trainingen buiten de regio Den Haag/ Rotterdam vanuit dezelfde visie als Zakelijk Mediteren. Hierdoor wordt de kwaliteit van de trainingen gewaarborgd.

Voor wie
Voor iedereen die fit en gezond wil blijven & innovatiever wil werken. Daarnaast ook voor professionals die last hebben van spanningsklachten en daar vanaf willen komen.
Zie andere doelgroepen van Zakelijk Mediteren onder extra.


Taal
Standaard zijn de trainingen in het Nederlands. De trainingen kunnen daarnaast ook in het Engels verzorgd worden.

Tailor made & Persoonlijk
Persoonlijke aandacht is een belangrijk aandachtspunt van Zakelijk Mediteren. De trainingen worden altijd tailor made afgestemd op uw bedrijf. Hierbij kunt u ook denken aan speciale groepen zoals medewerkers die gedeeltelijk in de ziektewet zitten of bijvoorbeeld het trainen van het management.