extra


Zakelijk Mediteren verzorgt ook trainingen aan andere doelgroepen. Zakelijk Mediteren komt ook regelmatig in de media. Onderaan de pagina staan een aantal links naar artikelen vermeld.

andere doelgroepen(Top)sporters

De laagdrempelige methode van Zakelijk Mediteren maakt meditatietrainingen heel toepasbaar voor het begeleiden van individuele sporters en teams. Meditatie zorgt voor een verhoging van de focus en concentratie van sporters, wat prestatieverbeterend werkt. Daarnaast werkt het ontspannend. Hierdoor herstelt een sporter makkelijker van de sportbelasting en zal de sporter minder gehinderd worden door prestatiedruk.

Muzikanten

Bij muzikanten geldt hetzelfde als voor topsporters, meditatie verhoogt de focus en concentratie waardoor de muzikant beter kan presteren. Daarnaast is het voor muzikanten zeer belangrijk om zo min mogelijk last van spanning te hebben omdat dit gelijk merkbaar is tijdens het optreden. Meditatie leert muzikanten hoe ze voor en tijdens hun optredens makkelijker kunnen ontspannen.

Scholen

De methode van Zakelijk Mediteren is uitstekend toepasbaar op zowel basisscholen, middelbare scholen als ook op MBO's, hogescholen en universiteiten. Meditatie kan ingezet worden om leerlingen en studenten met spanningsklachten en concentratieproblemen te ondersteunen.